Det är svåra tider för svenska konsumenter med stigande priser på både matvaror och kaffe. För många har krisen inneburit att matlistan måste bantas ned så mycket som möjligt. Det har visat sig att kaffet har blivit något som en hel del känner att de får klara sig utan.

När priserna på kaffe rusar och har stigit med nästan 30 procent sedan 2022 är det nästan omöjligt att hitta billigt kaffe. Till och med lågpriskedjornas budgetmärken har ökat så mycket i pris att kaffet får stå kvar på butikshyllan. Det finns dock en lösning. På www.kaffebilligt.se kan du nämligen hitta de absolut billigaste kaffesorterna just nu. Sajten jämför kaffepriser mellan olika butiker online och du som konsument blir den stora vinnaren.

Handla kaffe på nätet

Förutom att fynda kaffe på nätet kan du undvika rusande priser genom att prova snabbkaffe. Det finns en hel del olika varianter att välja bland och de allra billigaste alternativen hittar du på sajten ovan. För dig som vill kunna fortsätta dricka kaffe kan snabbvarianterna vara alternativet som gör att du slipper välja bort kaffet. Du kan dessutom passa på att handla mat online när du ändå håller på. Det är nämligen inte bara kaffepriserna som rusar utan matpriserna också.