En vana till vardags som många svenskar har är att snusa och dricka kaffe. Varje dag dricks det tusentals koppar med kaffe i Sverige. Under dagens lopp är det vanligt att ta kafferaster där det även ibland ingår fika. Något som också många passar på att göra under sina raster är att snusa.

Snus har blivit ett vanligt substitut för cigaretter. Många gillar att ta en snus efter kaffet på jobbet eller när de är lediga. Hos Granit snus finns det ett stort utbud av snus där du kan välja att mellan snus med nikotin och nikotinfritt snus. För de som vill ha snus utan nikotin är ”vitt snus” ett bra alternativ.

Fördelar med Granit snus

Fördelarna med att köpa från Granit snus är att deras snus har en lägre nikotinhalt än snus från andra märken. När du köper online kan du enklare bunkra upp och du får själv välja närliggande ombud för leverans. Utöver snus kan du även beställa kaffe eller en ny kaffemaskin online och välja att även få det levererat. En vardag utan de där små vanorna som snus och kaffe är inte riktigt detsamma. Sverige ligger på andra plats när det kommer till kaffedrickande i Norden. Idag är det lättare än någonsin att köpa snus och kaffe online med smidiga leveranssätt och flexibla betalningsmetoder.