Tobak och kaffe är klassisk smakkombination som varit populär bland svenskar sedan 1600-talet då båda dessa produkter introducerades. Det är något för livsnjutare, men med sjunkande tobaksrökning i landet och ökande popularitet bland tobaksfria nikotinprodukter är det dags att ställa sig frågan: Hur väl går dessa nya vita nikotinprodukter ihop med kaffe?

På Vapehuset.se får du svar på frågor som vad kostar vape coil?, vad är engångsvape och vilka är de populäraste smakerna? Det är en bra start för dig som är nyfiken på att byta ut tobakskonsumtionen till tobaksfria alternativ. Läs på, titta på det enorma utbudet av nikotinprodukter och beställ kanske hem en produkt eller två för att testa.

För dig som gillar tobak

Som snusare eller rökare är det troligt att tobaksmaken ligger dig varmt om hjärtat, och att du anser att tobak och kaffe är en helig kombination. Du är kanske inte så imponerad av alla godisliknande Fizzy Bubble eller Creamy Strawberry-smaker. I så fall kan du andas lugnt – det finns ett stort utbud av tobaksfria produkter som faktiskt gör ett riktigt bra jobb med att emulera traditionell tobakssmak. Är du det minsta nyfiken på de mer moderna smakerna så bör du köpa det direkt, eftersom smakförbud på e-cigaretter ser ut att potentiellt bli en realitet.